top of page
39.jpg

O NAMA

Nedaleko od centra Zadra koji je svjetski poznata turistička atrakcija, koja svojom bogatom ponudom ne ostavlja ravnodušne ni najzahtijevanije goste, nalazi se ovaj luksuzni apartman sa panoramskim pogledom i pripadajućom terasom, jacuzzijem i pripadajućom garažom 21m2. Apartman se nalazi na zadnjem katu nove stambene zgrade,ima privatnost te poseban ulaz. Nalazi se na odličnoj lokaciji u Zadru gdje je okružen bitnim sadržajima za udoban odmor, dok se za samo par minuta hoda možete naći u povijesnom dijelu Zadra - Starom Gradu. Gdje mozete naci brojne Zadarske znamentitosti kao što su. Perivoj kraljice Jelene Madijevke,  Trg pet bunara, Crkva svetog Donata, Forum, Arheološki muzej Zadar, Varoš, Kalelarga, Zadarski most, Morske orgulje, Pozdrav Suncu,  Katedrala svete Stošije, Luka Foša te plaza Kolovare koja je udaljena svega 15 minuta hoda.

Ovaj apartman površine 102m2 se sastoji od dvije spavaće sobe sa vlastitim krevetom, garderobom i dnevnim boravka koji je spojen s kuhinjom i blagovaonicom.Apartman ima parkirno mjesto u garaži, jacuzzi na velikoj terasi. U samoj zgradi imate frizerski salon, auto školu,banku i privatnu zubnu ordinaciju.Svega 30m od zgrade nalazi se market Lidl. Ovaj stan je pravi primjer luksuza u urbanoj sredini, sa otvorenim panoramkim pogledom na more i grad, nalazi se na odličnoj lokaciji koja je dovoljno blizu svih sadržaja a nije previše prometna da bi se izgubila privatnost ili mogućnost mirnog odmora. Iz tih razloga ovaj apartman je savršen za obiteljski odmor.

Dragi gosti, Primite najsrdačniju dobrodošlicu u apartman Zadar Sunset Penthouse! Nadamo se da ćete uživati u vašem boravku. Više ste nego dobrodošli da pružite povratne informacije i bilo kakve prijedloge kako učiniti vaš boravak kod nas što ugodnijim. Naša želja je da ispunimo očekivanja svih naših gostiju.

 

Moji interesi su putovanja,druženja i sportske aktivnosti. Privatni Kangoo Jumps treninzi su dostupni našim gostima prilikom boravka uz dodatnu novčanu naknadu i ujedno su dostupne potrebne cipele koje se zahtijevaju prilikom treninga.

Šetnjica Karma, Plaža Kolovare, Market Lidl, City Galerija, Tržnica, Privatna zubna ordinacija, Frizerski salon, Banka, Autoškola, Osiguravajuća kuća, Banka, Farmacija, McDonald's, Autobusni kolodvor, Restoran Gagi's, Perivoj kraljice Jelene Madijevke ,Trg pet bunara 3, Crkva svetog Donata, Forum, Arheološki muzej Zadar, Varoš , Kalelarga , Zadarski most, Morske orgulje i Pozdrav Suncu, Katedrala svete Stošije , Luka Foša

bottom of page